SOBRE MI…

Interessant haver d’escriure sobre un mateix…

Mallorquina d’arrels, de naixement i de cultura. Creixent davant la mar i a on els horabaixes d’estiu es fan els cercles dels veïnats al carrer davant del portal de ca nostra, per arreglar el món, passar l’estona i establir relacions més important del que ens pensavem.

Llicenciada en Pedagogia, he treballat en sectors educatius i socials coneixent el món de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social. Gràcies.

I, tot això va marcant. Però també amb el pensament de que hi ha d’haver alguna cosa més.

I, anys després, cercant cercant, noves formacions, lectures de creixement personal, un bon ensurt que em fa moure’m i que em dur a conèixer la Bioneuroemoció, en la que em formo i m’impregno d’aquesta manera de pensar i de sentir, puc dir que ja ho he començat a trobar.

A partir de la meva formació en Bioneuroemoció ha canviat la meva manera de veure les coses que m’envolten, i això m’ha ajudat a connectar més amb mi mateixa. Cerc el benestar en totes les situacions, donant noves interpretacions a les coses que passen al meu voltant. He passat de donar la culpa a allò que em succeïa, al que estava fora, a fer-me responsable de la meva vida i del que em passa. És una forma d’entendre la vida per cercar, sempre, un major benestar emocional.I començo a acostar-me a ser la persona que desitjo ser.

I vull acompanyar-te a que tu ho puguis aconseguir.

Pots seguir-me a a la pàgina de facebook.

Scroll to top